Contacteer ons

Return policy

RETOURBELEID

Laatst bijgewerkt op 23 december 2022

Bedankt voor je aankoop. We hopen dat je tevreden bent met jouw aankoop. Echter, als je niet volledig tevreden bent met je aankoop om welke reden dan ook, kun je het terugsturen naar ons voor een volledige terugbetaling. Zie hieronder voor meer informatie over ons retourbeleid.

RETOUREN

Alle retourzendingen moeten binnen veertien (14) dagen na de aankoopdatum worden afgestempeld. Alle geretourneerde artikelen moeten in nieuwe en ongebruikte staat zijn, met alle originele labels en etiketten eraan vast.

RETOURPROCEDURE

Om een artikel te retourneren, plaats je het artikel veilig in de originele verpakking en voeg je jouw aankoopbewijs toe:

Verzendadres
Attn: Retourneren
Okaaistraat 106
Teralfene 1790
België

Retourverzendkosten worden door ons betaald of vergoed.

TERUGBETALING

Na ontvangst van de retourzending en controle van de staat van je artikel, zullen wij jouw retourzending verwerken. Houd rekening met ten minste vijf (5) dagen vanaf de ontvangst van je artikel om je retourzending te verwerken. Het kan 1-2 factureringscycli duren voordat restituties op je creditcardafschrift verschijnen, afhankelijk van je creditcardmaatschappij. Wij laten jou per e-mail weten wanneer je retourzending is verwerkt.

UITZONDERINGEN

Neem voor defecte of beschadigde producten contact met ons op via onderstaande contactgegevens om een terugbetaling of omruiling te regelen.

Let op: Sale artikelen zijn FINAL SALE en kunnen niet geretourneerd worden. Ook op maat gemaakte juwelen kunnen niet teruggestuurd worden.

VRAGEN

Als je vragen hebt over ons retourbeleid, neem dan contact met ons op:

info@tinyjewelry.be